παναγια μυρτιδιωτισσα κυθηρα τηλεφωνο, Monh Panagias Myrtidiwtissas Gtp

Σύμφωνα με την παράδοση η αυθεντική εικόνα της Θεοτόκου με το Χριστό βρέθηκε από ένα βοσκό σε μια κοιλάδα νοτιοδυτικά του νησιού γεμάτη από μυρτιές που ονομάζονται Μυρτίδια τον 13ο αιώνα μΧ. Η εικόνα της Παναγίας όπως θέλει η παράδοση βρέθηκε από έναν βοσκό ανάμεσα σε Μυρτιές.


Panagia Myrtidiwtissa Ena Iero 8ayma Sta Ky8hra Troodos Travel

Το 1837 φιλοτεχνήθηκε το χρυσό ένδυμα έργο του καλλιτέχνη Νικόλαου Σπιθάκη.

παναγια μυρτιδιωτισσα κυθηρα τηλεφωνο. Έχει το προσωνύμιο Μυρτιδιώτισσα γιατί σύμφωνα με την παράδοση τη βρήκε ένας βοσκός σε μια τοποθεσία γεμάτη μυρτιές. Έχει το προσωνύμιο Μυρτιδιώτισσα γιατί αναφέρεται από την παράδοση ότι τη βρήκε. Ποιά ήταν η Αγία Σοφία - Πώς μαρτύρησαν οι κόρες της Ελπίδα Πίστη και Αγάπη.

Η εικόνα όταν βρέθηκε δεν είχε τις σημερινές διαστάσεις. Τα Κύθηρα υποκλίνονται στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα- Το λαμπρό Μοναστήρι. Μαρία Κυρία και Δέσποινα πάντων ημών Βασίλισσα του ουρανού και της γης.

Η Αγία Σοφία και οι τρεις. Δες τηλέφωνο διεύθυνση και οδηγίες δρομολόγησης για την καταχώριση ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Εκκλησία - Μοναστήρι - Μητρόπολη που εδρεύει στα Κύθηρα. Από αυτή την αρχαία εικόνα φαίνονται.

Η εικόνα πιθανολογείται πώς βρέθηκε στα Κύθηρα τον 14ο αιώνα. Παναγία Μυρτιδιώτισσα στα Κύθηρα ΦΩΤΟ Η μεγαλύτερη Μονή των Κυθήρων η Μυρτιδιώτισσα βρίσκεται στην περιοχή των Μυρτιδίων στα δυτικά του νησιού και είναι χτισμένη σε ένα φυσικό βραχώδης άνοιγμα ανάμεσα από πάρα πολλές μυρτιές. Share to facebook share to twitter send email.

Η Παναγια Μυρτιδιωτισσα είναι η μεγαλύτερη μονή των Κυθήρων. Σήμερα με το όνομα αυτό. Βρίσκετε στην περιοχή των Μυρτιδίων στα δυτικά του νησιού και είναι χτισμένη σε ένα φυσικό.

Παναγία η Μυρτιδιώτισσα ονομάζεται εικόνα της Παναγίας που βρέθηκε στα Κύθηρα πιθανώς τον 14ο αιώνα. Η Μονή γιορτάζει στις 24 Σεπτεμβρίου. Και το δεύτερο στοιχείο είναι τα θαύματα που έκανε η εικόνα αυτή.

κυθηρα παναγια μυρτιδιωτισσα. Προσευχή και θαύματα- Μαρία Κυρία και Δέσποινα πάντων ημών. Η εμφάνιση της θαυματουργής εικόνας στο βοσκό.

Η παράδοση λέει ότι ένας βοσκός είδε στον ύπνο του έναν άγγελο να του υποδεικνύει ένα σημείο στην περιοχή που είχε τα πρόβατά του. Μητέρα του Υψίστου Θεού Παρθένε των Παρθένων Μητέρα των Μητέρων η σκέπη και η καταφυγή. Share to facebook share to twitter send email.

Ή Παναγία η Μυρτιδιώτισσα στα Κύθηρα. Μία εικόνα της Παναγία βρέθηκε θαυματουργικά στα Κύθηρα ανάμεσα σε μυρσίνες που μοσχοβολούσαν. Σήμερα γιορτάζει η Παναγία η Μυρτιδιώτισσα.

Η εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και είναι η απανταχού προστάτιδα των Κυθηρίων. Ή Παναγία η Μυρτιδιώτισσα στα Κύθηρα. Στο νοτιοδυτικό τμήμα των Κυθήρων σε απόσταση 85 χλμ Δ από το Λιβάδι χωριό που διατηρεί αρχιτεκτονικά δείγματα και έργα υποδομής από την εποχή της Aγγλοκρατίας είναι χτισμένο το μοναστηριακό.

Βεβαίως οι άπιστοι δεν τα δέχονται αυτά όπως επίσης και οι. Γι αυτό και ονομάστηκε Μυρτιδιώτισσα. Ο Ιερός Ναός Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου είναι Ναός Βυζαντινού ρυθμού πεντάτρουλος σταυροειδής με το ύψος του κεντρικού τρούλου περί τα 14 μέτρα και διαθέτει περίτεχνες καμάρες βόρεια νότια και δυτικά που.

Στο νοτιοδυτικό τμήμα των Κυθήρων σε απόσταση 85 χλμ Δ από το Λιβάδι χωριό που διατηρεί αρχιτεκτονικά δείγματα και έργα υποδομής από την εποχή της Aγγλοκρατίας είναι χτισμένο το μοναστηριακό συγκρότημα της Παναγίας της. Την Παναγία Μυρτιδιώτισσα τιμούν τα Κύθηρα. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ΜΥΡΤΙΔΙΑ ΚΥΘΗΡΑ.

Αυτές τις απέκτησε αργότερα όταν τοποθετήθηκε σε ξύλινο πλαίσιο. Παναγία Μυρτιδιώτισσα. Παναγία η Μυρτιδιώτισσα 24 Σεπτεμβρίου.

Παναγία η Μυρτιδιώτισσα ονομάζεται η εικόνα της Παναγίας που βρέθηκε στα Κύθηρα κατά τον 14ο αιώνα. If playback doesnt begin shortly.


Eisaggelikh Ereyna Gia Kroysmata Meta Apo Proskynhma Sthn Panagia Myrtidiwtissa Ekklhsia Online


Ta Ky8hra Giortazoyn Thn Panagia Th Myrtidiwtissa Or8odo3ia News Agency


Panagia Myrtidiwtissa Monasthria Ky8hra


Iera Monh Panagias Myrtidiwtissas Ky8hra Monasthria Ths Ellados


H Panagia H Myrtidiwtissa Sta Ky8hra Posts Facebook


Shmera Giortazei H Panagia H Myrtidiwtissa To Stemma Me Thn Hmiselhno Kai Ta Sygklonistika 8aymata Politismos Nea Krhth


H Panagia H Myrtidiwtissa Sta Ky8hra Posts Facebook


Panagia Myrtidiwtissa Ky8hra 24 Septembrioy H Istoria Ths Eikonas Kai Ths Monhs


Panagia H Myrtidiwtissa Sta Ky8hra To Istoriko Ths Eyreshs Kai To 8ayma Toy Paralytoy Antexoyme


Amipakdzpcy9tm


Ta Ky8hra Eortazoyn Thn Panagia Myrtidiwtissa Bhma Or8odo3ias


Iera Monh Panagias Myrtidiwtissas Ky8hra Monasthria Ths Ellados


Iera Monh Panagias Myrtidiwtissas Ky8hra Monasthria Ths Ellados


Ky8hra Ploia Kai Ferries Ta3idiwtikos Odhgos Ekklhsies


Monh Panagias Myrtidiwtissas Gtp


Panagia Myrtidiwtissa


Panagia Myrtidiwtissa Monasthria Naoi Kythera Gr


Iera Monh Panagias Myrtidiwtissas Ky8hra Monasthria Ths Ellados


Panagia Myrtidiwtissa Sta Ky8hra

LihatTutupKomentar