παναγια μυρτιδιωτισσα κυθηρα ωραριο / Panagia Myrtidiwtissa Ena Iero 8ayma Sta Ky8hra Troodos Travel

Ή Παναγία ή Μυρτιδιώτισσα στα Κύθηρα και ανάμνηση της ιάσεως του παραλύτου. Η εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και είναι η απανταχού προστάτιδα των Κυθηρίων.


9cvnbjikqordcm

Στείλτε ονόματα στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού μέσω της φόρμας - Θεία Λειτουργία.

παναγια μυρτιδιωτισσα κυθηρα ωραριο. Η Αγία Σοφία και οι τρεις. Η Παναγία Μυρτιδιώτισσα στα Κύθηρα ΦΩΤΟ Η μεγαλύτερη Μονή των Κυθήρων η Μυρτιδιώτισσα βρίσκετε στην περιοχή των Μυρτιδίων στα δυτικά του νησιού και είναι χτισμένη σε ένα φυσικό βραχώδης άνοιγμα ανάμεσα από πάρα πολλές μυρτιές. Share to facebook share to twitter send email.

Όνομα Email Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο. Ή Παναγία η Μυρτιδιώτισσα στα Κύθηρα. Επιστολή Πατριάρχη Αλεξάνδρειας σε Γιάννη Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλή.

Τα Κύθηρα υποκλίνονται στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα- Το λαμπρό Μοναστήρι. Γιορτάζει το νησί των Κυθήρων- Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Δες τηλέφωνο διεύθυνση και οδηγίες δρομολόγησης για την καταχώριση ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Εκκλησία - Μοναστήρι - Μητρόπολη που εδρεύει στα Κύθηρα.

Η Παναγία Μυρτιδιώτισσα στα Κύθηρα ΦΩΤΟ Η μεγαλύτερη Μονή των Κυθήρων η Μυρτιδιώτισσα βρίσκεται στην περιοχή των Μυρτιδίων στα δυτικά του νησιού και είναι χτισμένη σε ένα φυσικό βραχώδης άνοιγμα ανάμεσα από πάρα πολλές μυρτιές. 3 λεπτά πριν Γράφει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ΝΕΑ Hot News ΚΥΘΗΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Μετάσταση Αγίου Ιωάννη Live.

Παναγία η Εικόνα του Θεού. Στο νοτιοδυτικό τμήμα των Κυθήρων σε απόσταση 85 χλμ Δ από το Λιβάδι χωριό που διατηρεί αρχιτεκτονικά δείγματα και έργα υποδομής από την εποχή της Aγγλοκρατίας είναι χτισμένο το μοναστηριακό. Ονόματα που αναφέρονται στην αρετή της.

η εικόνα που βρέθηκε μέσα στις μυρσίνες 24 Σεπτεμβρίου Η Παναγία η Μυρτιδιώτισσα που γιορτάζει στίς 24 Σεπτεμβρίου ημερομηνία ευρέσεως τής εικόνας Της πού βρέθηκε μέσα σέ εύωδιαστές μυρσίνες είναι από τίς πλέον αγαπημένες τών Ελλήνων. Βρίσκετε στην περιοχή των Μυρτιδίων στα δυτικά του νησιού και είναι χτισμένη σε ένα φυσικό βραχώδης άνοιγμα ανάμεσα από πάρα πολλές μυρτιές. Η παράδοση λέει ότι ένας βοσκός είδε στον ύπνο του έναν άγγελο να του υποδεικνύει ένα σημείο στην περιοχή που είχε τα πρόβατά του.

Ποιά ήταν η Αγία Σοφία - Πώς μαρτύρησαν οι κόρες της Ελπίδα Πίστη και Αγάπη. Παναγία η Μυρτιδιώτισσα ονομάζεται η εικόνα της Παναγίας που βρέθηκε στα Κύθηρα κατά τον 14ο αιώνα. Η Μονή γιορτάζει στις 24.

Ή Μνήμη της ευρέσεως της τιμάται στίς 24 Σεπτεμβρίου. Παναγία Μυρτιδιώτισσα. Άσπιλη Αμόλυντη Αγνή Αγία Παναγία.

Μετά το θάνατο του ευσεβούς βοσκού την περιποίηση του μικρού Ναού της Μυρτιδιώτισσας ανέλαβε ο Μοναχός Λεόντιος ο οποίος με χρηματική βοήθεια Κυθηρίων μεγάλωσε λίγο το αρχικό εκκλησάκι και έκτισε γύρω του μερικά κελιά για τη φιλοξενία των προσκυνητών. Κανένα πρόσωπο κανένας άγιος δεν έχει τόσα ονόματα όσα έχει η Μαρία η Κεχαριτωμένη. Η Μονή γιορτάζει στις 24 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την παράδοση η αυθεντική εικόνα της Θεοτόκου με το Χριστό βρέθηκε από ένα βοσκό σε μια κοιλάδα. 1 λεπτό πριν Γράφει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ΝΕΑ Hot News ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΘΗΡΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Η Παναγια Μυρτιδιωτισσα είναι η μεγαλύτερη μονή των Κυθήρων.

Η εικόνα της Παναγίας όπως θέλει η παράδοση βρέθηκε από έναν βοσκό ανάμεσα σε Μυρτιές. Έχει το προσωνύμιο Μυρτιδιώτισσα γιατί σύμφωνα με την παράδοση τη βρήκε ένας βοσκός σε μια τοποθεσία γεμάτη μυρτιές. Σήμερα με το όνομα αυτό.

Η εικόνα της Παναγίας της. Η εικόνα πιθανολογείται πώς βρέθηκε στα Κύθηρα τον 14ο αιώνα. Share to facebook share to twitter send email.

Στο νοτιοδυτικό τμήμα των Κυθήρων σε απόσταση 85 χλμ Δ από το Λιβάδι χωριό που διατηρεί αρχιτεκτονικά δείγματα και έργα υποδομής από την εποχή της Aγγλοκρατίας είναι χτισμένο το μοναστηριακό συγκρότημα της Παναγίας της. Σήμερα γιορτάζει η Παναγία η Μυρτιδιώτισσα.


Ky8hra Ploia Kai Ferries Ta3idiwtikos Odhgos Ekklhsies


Panagia Myrtidiwtissa Sta Ky8hra Fwto Bhma Or8odo3ias


Panagia Myrtidiwtissa Ena Iero 8ayma Sta Ky8hra Troodos Travel


24 Septembrioy H Eorth Ths Panagias Ths Myrtidiwtissas Sta Ky8hra In Gr


Ola Osa Prepei Na Deite Sta Ky8hra Kalidoni Gr


Iera Monh Panagias Myrtidiwtissas Ky8hra Monasthria Ths Ellados


Panagia Myrtidiwtissa Ena Iero 8ayma Sta Ky8hra Troodos Travel


9cvnbjikqordcm


24 Septembrioy H Eorth Ths Panagias Ths Myrtidiwtissas Sta Ky8hra In Gr


Panagia Myrtidiwtissa Sta Ky8hra


H Panagia H Myrtidiwtissa Sta Ky8hra Home Facebook


Panagia Myrtidiwtissa Monasthria Naoi Kythera Gr


Panagia Myrtidiwtissa Ena Iero 8ayma Sta Ky8hra Troodos Travel


Panagia H Myrtidiwtissa Bikipaideia


Panagia Myrtidiwtissa Sta Ky8hra


Anakoinwseis Archives Selida 3 Apo 5 Epitroph Egxwrioy Perioysias Ky8hrwn Antiky8hrwn


H Panagia H Myrtidiwtissa Sta Ky8hra Home Facebook


Iera Monh Panagias Myrtidiwtissas Ky8hra Monasthria Ths Ellados


Or8odo3os Syna3arisths Syna3h Ths Panagias Ths Myrtidiwtissas Sta Ky8hra Kai Anamnhsh Ths Iasews Toy Paralytoy

LihatTutupKomentar